Nynke & Lilian

4 Feb 2012

En toen ineens de laatste dag van deze trip

4 Feb 2012

Inmiddels ben ik dan weer thuis, met een klimaatverschil van maar liefst 50 graden!! In deze blog nog een verslagje van de laatste dagen.

1 Feb 2012

De tijd gaat hier snel, te snel. Er is nog zoveel te doen maar het is goed te ervaren dat de mensen waar we mee samenwerken ontzettend hun best doen en er een goed gevoel over en weer is. Al gaan dingen misschien anders dan wij gewend zijn, uiteindelijk komt het goed!

31 Jan 2012

Sbonelo heeft me gevraagd vandaag te spreken, ik heb ook mijn vragen lijstje gemaakt en er is een boel wat ik hem wil vragen.

31 Jan 2012

Met frisse moed beginnen we aan deze korte week.

31 Jan 2012

Na Perfect en zijn zus op de begravenis te hebben gebracht...en kadootje van zijn zus te hebben gekregen zijn we naar het strand gereden

31 Jan 2012

Zaterdag even relaxen in de morning.....FF wat documenten bijwerken. CV´s  gemaakt etc....alles geprint en Nynke en ik hadden plannen om een vriendin op te zoeken in het zuiden, om bij te kletsen en haar organisatie te bezoeken.

29 Jan 2012

Het is weekend, tijd om even iets anders te doen

28 Jan 2012

En ja hoor ik voel het en ik zal het de hele dag ook niet kwijt raken. Wat een drama dag.

28 Jan 2012

Woensdag zijn we op shopping tour, in de ochtend offertes aanvragen voor een tweekamer huisje voor Nelly.

27 Jan 2012

De mensen en het leven hier is mooi,, maar soms ooh zo lastig voor iemand zoals mij. Ik leer een hoop...

25 Jan 2012

To much information....

25 Jan 2012

De dagen vliegen hier om, ik voel een lichte tijdsdruk opkomen. Nog 8 dagen…

24 Jan 2012

S´morgens (Maandag) optijd wakker geworden om vandaag een internet cafe te vinden en een garage om de auto te laten na kijken.....helaas kwam de planning weer wat over hoop te liggen door zuid afrikaanse tijden...

23 Jan 2012

Hier weer even (snel) een berichtje vanuit het zonnige Zuid Afrika

21 Jan 2012

Wauw....daar zijn we dan.......vreemd, vertrouwd, hetzelfde en toch anders.....

21 Jan 2012

Hier dan eindelijk bericht vanuit Zuid Afrika. We hadden wifi airtime gekocht maar helaas doet dat het niet in het gebied waar wij zitten. Vandaag dachten we even… een internet cafe op te zoeken maar op zaterdag blijkt ook dat alleen ’s ochtends open pffff.

Dus laptopje mee in de auto en kijken waar we verbinding kunnen krijgen ook niet gelukt. Heb net de buurman maar gevraagd en hij doet het!!

Ik tik elke dag even een verhaaltje zodat we het snel kunnen knippen en plakken op de blog. Hieronder het verslag van de eerste dagen.

Zoveel indrukken, verhalen, gezichten en beelden. Het is goed om hier te zijn!

17 Jan 2012

De koffer is zo goed als gepakt. Nog lekker even een bakje DE en dan kunnen we straks die kant op. Ik vlieg om 19.00 uur richting Madrid, en dan reizen Smanga, Lilian en ik verder naar Johannesburg. Dan nog 1x overstappen naar Durban en is het nog een klein half uurtje rijden naar de plaats van bestemming.

10 Jan 2012

We gaan binnenkort naar Zuid Afrika, na een jaar niet terug zijn geweest is het dan eindelijk zover. Voor mij spannend om te kijken hoe het met de projecten gaat en voor Perfect spannend om zijn familie/vrienden te zien.....

5 Jan 2012

Nog 1,5 week en dan is het zover en zullen we vertrekken richting Zuid Afrika. Vandaag een super leuke verassing op het werk gehad. De medewerkers van de afdeling thuisbegeleiding hadden een surprise party georganiseerd.