Jitske

5 Feb 2010

Een impressie van ons Afrika avontuur! (Klik op 'plaats een reactie')

4 Feb 2010

Vandaag de laatste dag hier in Zuid-Afrika.. Vanmiddag om 4 uur vertrekt ons vliegtuig. De tijd hier is echt omgevlogen! Afgelopen zondag zijn we naar het strand in Durban geweest met Lilian en de jongens, en ´s avonds uit eten. Een gezellig dagje! Maandag en dinsdag zijn we met z´n vieren weg geweest. Maandag een boottocht en bezoek aan een verblijf voor katachtigen geweest, en dinsdag op safari. Dit was echt super mooi! Ik moet zeggen dat de olifanten wel erg groot waren.. Ze liepen voor onze jeep, zodat we achteruit moesten rijden. Dit vonden Geke en ik een ´akelige situatie´.. Verder ook veel andere dieren gezien, echt super mooi!

30 Jan 2010

Hallo allemaal!!

Allereerst bedankt voor jullie reacties, echt heel leuk!!

We hebben de afgelopen dagen weer veel beleefd. Gisteren veel bezoekjes afgelegd en brood rondgedeeld. Dit bij de vrijwilligers, maar ook bij mensen die kinderen opvangen. Geweldig wat sommige mensen hier voor anderen doen! Een oma die 6 kinderen in huis heeft. Russel met het weeshuis waar veel kinderen verblijven. Tijdens dit bezoek wilden veel kinderen op de foto. Ze vonden het heel interessant om daarna de foto te bekijken! Heel leuk! We hebben vandaag geprobeerd foto´s op de weblog te plaatsen, maar dit is nog niet gelukt. We´ll try it again! En dan nog Apollo, die 32 streetkids opvangt. Geweldige mensen!! Tijdens deze bezoekjes kom je er dus wel achter hoeveel kinderen er niet meer thuis wonen, omdat ze geen ouders meer hebben of omdat die niet voor ze kunnen of willen zorgen..

28 Jan 2010

Hallo allemaal!
Vandaag de 2e dag hier in Afrika. Gister zijn heit en Geke samen met Lillian naar home affairs geweest. Jesse en ik zijn daarom samen met Khumbulani naar het shopping center gegaan. Dit was best een eind lopen, het is hier namelijk erg heuvelachtig, en niet zo koud als in Nederland ;) Ik heb het gepresteerd om op deze eerste dag dan ook al te verbranden.. Maar goed, ik leer snel, dus deze tweede dag heb ik me goed ingesmeerd! Vandaag zijn we naar het SPCA geweest. Een organisatie die zich inzet voor dieren. Lillian doet hier vrijwilligerswerk.

25 Jan 2010

Nog een klein uurtje en dan vertrekken we richting Akkrum, daar vandaan gaan we met de trein richting Schiphol. Ons vliegtuig vertrekt om 10 voor 7, en we hopen na een lange reis en twee keer overstappen, morgen om 16.45 u in Durban te landen!

De volgende blog komt vanuit Zuid-Afrika!! Ik vind het spannend, maar heb er veel zin in!