Nieuws

Thalentebuffet mega succes!


Afgelopen vrijdagavond was het dan zover! Het eerste benefietbuffet welke voor en door Thalente┬ werd georganiseerd. Ruim 65 mensen waren aanwezig op Zeilschool Pean. Bij binnenkomst werd er door Gerrit Das een mooie foto gemaakt en werden de gasten verwelkomt door Sjek en Sjekkie, de gastheer en dame van deze avond.

Iedereen was onder de indruk van de prachtige locatie en de sfeervolle inrichting!┬ Bijzonder was dat Lilian Roeland samen met Smanga┬ (1 vd jongens welke door Thalente werd gesponserd)aanwezig waren. Helemaal uit Madrid waren ze overgekomen om dit mee te maken. Lilian hield een mooie toespraak over haar periode in ZuidAfrika!┬

Het eten was in 1 woord verrukkelijk en na afloop┬ werden de koks dan ook met staande ovatie bedankt voor het heerlijke eten.

Het bestuur bedankt bij deze alle vrijwilliggers, de jongens van de band die echt fantastisch speelden en uiteraard Ids en Tine voor het beschikbaar stellen van de locatie en de borrelbus. Wat een prachtige avond. Bijzonder is dat de koks inmiddlels┬ met de nieuwe eigenaars hebben geregeld dat het volgend jaar gewoon weer kan worden georganiseerd. We kijken er nu al naar uit!!!