Nieuws

Feest "Thalente 10 jaar"


Hoge nood!

“Help Isiaiah54 aan vernieuwde sanitaire voorzieningen”

 

Dit jaar bestaat Thalente 10 jaar, en dat willen we natuurlijk vieren!

Wanneer: zaterdagavond 3 november, 20.00 uur
Waar: café Moeke de Bruin
Wat: muziek van eigen bodem, een veiling én live verbinding met Zuid-Afrika!

Genoeg talent in Aldeboarn, dus de voetjes kunnen van de vloer deze avond! De line-up bestaat namelijk uit: Rataplan, Boarnster Band, Berend en Lotte (ovb), de Boarnsjongers (ovb) en DJ Boetkoe. Zij staan geheel belangeloos garant voor een top avond!

Tussen de muzikale bedrijven door houden we een veiling, van de meest uiteenlopende stukken. Hierover later meer.

Ook leggen we via een skypeverbinding contact met Isiaiah54, het opvanghuis voor mishandelde, misbruikte en ouderloze kinderen, welke op structurele basis door Thalente wordt ondersteund. Op deze manier willen we jullie een klein kijkje in de keuken geven, en kennis laten maken met de drijvende kracht achter Isiaiah; Glynnis!

De opbrengst van deze avond zal worden besteed aan een project genaamd ‘hoge nood’. We hopen Isiaiah54 te kunnen helpen aan vernieuwde sanitaire voorzieningen. Het is op dit moment nog zo dat er één badkamer inclusief toilet in het tehuis is. Alle kinderen, maar ook de aunties maken gebruik van deze badkamer en gaan hier naar het toilet. Wat we graag zouden willen is van deze badkamer een aparte badkamer en apart toilet maken. Daarnaast willen we voor de aunties een extra voorziening creëren, zodat er minder mensen gebruik hoeven maken van één badkamer en we deze aunties hiermee wat meer privacy kunnen bieden.

Het belooft dus een mooie avond te worden! Wees van harte welkom!