Nieuws

The White House


The White House community is een opvanghuis voor kinderen en ouderen, veelal met een beperking.

De mensen die hier werken, zorgen met hart en ziel voor een beter bestaan van de bewoners. De levenstandaard is hier erg laag en de situatie waarin de bewoners leven en de medewerkers hun werk moeten doen is vaak schrijnend.

Russel is de drijvende kracht achter The White House en werkt samen met zijn medewerkers ontzettend hard.

Wij hebben, na vele bezoeken aan de White House de laatste jaren, vernomen dat er voor de eerste dagelijkse levensbehoeften al vele sponsoren zijn die hierin ondersteunen met financiële middelen.

Dit betekent niet dat onze maandelijkse financiële bijdrage van de afgelopen jaren niet hard nodig is geweest. Wij willen hierin echter wel onze focus verleggen, omdat we hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan sponsoring in de vorm van bijv. spullen of praktische hulp. We willen Russel blijven ondersteunen, door gebruik te maken van het netwerk dat Glynnis van Isiaiah54 heeft in Zuid-Afrika.

Russel kan contact met ons opnemen als hij iets nodig heeft en wij gaan via Glynnis kijken wat de mogelijkheden dan zijn, wat de kosten zijn en of we datgene dan dus ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Op deze manier hopen we meer praktische, concrete hulp te kunnen bieden i.p.v. maandelijkse stortingen, waardoor we een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de levensstandaard van de bewoners.

In onze optiek is dit voor alle partijen een mooie nieuwe weg die we in slaan!