Nieuws

Ite om de Boarn


Op 4 juni a.s. organiseren we een benefietmuziekfestival incl. een uitgebreide selectie van o.a. heerlijke (streek)gerechten. Het festival begint om 16.30 uur en vindt plaats langs de Boarn. Aan de ene kant het podium met afwisselende muzikanten en aan de andere kant lichtjes, kraampjes met heerlijke gerechten en natuurlijk een drankje. Er zijn optredens van Roelof & Arie, Homeless, Dj Hobmaster, Gyna en als afsluiter de band Tuff Luck. Deze artiesten treden geheel belangeloos op. Het evenement wordt verder gesponsord door ondernemersvereniging Bornego, Kaasboerderij De Deelen, DinieKookt, Buro Andringa, Moeke de Bruin, Catering Marius, Melkveebedrijf De Skans, Maatschap de Kam, Bob's vleeskoerier, Maatschap Zwaagstra, Maatschap vd Bij en Ark&Reau.

De kosten voor dit spektakel zijn 25,= euro en voor de kids t/m 12 jaar 7,50 euro. Voor hen staat er een poffertjeskraam waar zij onbeperkt poffertjes kunnen eten.

Natuurlijk kunt ook komen om alleen van de muziek en de sfeer te genieten...de kosten bedragen dan 15,= euro.

Met de opbrengst willen we voor Isiaiah54 te Durban graag zonnepanelen aanschaffen. Het huis zit nl vaak zonder stroom en warm water.

Opgave (eten) dient i.v.m. inkopen vooraf te gebeuren en kan t/m 1 juni via info@thalente.nl , bij Cafe Moeke de Bruin of telefonisch bij P. Algera 0623250000.

Vooraf is het zeker een aanrader de open dag te bezoeken van Melkveebedrijf De Skans en kinderopvang 't Keallekampke aan de Beetsterdyk 1. Ook hier wordt u van 11.00 tot 16.30 uur met open armen ontvangen.

Hopelijk tot 4 juni!!!